AUTO UITLIJNEN IN AMERSFOORT

Auto uitlijnen voor een optimale wegligging

Het is belangrijk om je auto te laten uitlijnen voor een optimale wegligging, een gunstig brandstofverbruik en ter voorkoming van (scheve) slijtage van je banden. Wielen die niet goed uitgelijnd zijn, kunnen daardoor een onnodige kostenpost worden en het gaat ten koste van je rij-comfort.

Trekt je auto naar één kant?

Dan moet je auto waarschijnlijk worden uitgelijnd. De wielen staan dan niet in de juiste stand ten opzichte van je auto. Bij het uitlijnen worden de wielen weer precies onder de juiste hoek gezet. Dit doen onze mensen speciale apparatuur. Door middel van uitlijnsensoren en infraroodlicht kunnen we exact meten hoe we de banden weer precies in de juiste stand moeten zetten.

Daarom De Garage

Als je jouw auto voor APK, onderhoud of reparatie toevertrouwt aan de Garage, dan ben je verzekerd van een service die je verwachtingen zal overtreffen.
Daarbij helpt je mee aan een nieuwe generatie automonteurs; in onze garage werken, naast ervaren automonteurs, ook studenten van de opleiding autotechniek van MBO Amersfoort. Onder begeleiding van deze ervaren monteurs voeren zij reparaties uit en verrichten zij onderhoud aan auto’s.

Onze studenten zijn supergemotiveerd om het vak te leren en jouw auto in perfecte conditie te brengen.
Wij noemen ons niet voor niets de Automakers van de toekomst.

De Garage is een universeel autobedrijf waar je terecht kunt voor onderhoud en reparatie van alle automerken.
Ondanks dat het werk wordt uitgevoerd door meerdere mensen en onder supervisie van ervaren professionals, zul je niet meer betalen dan bij de merkdealer, sterker nog: in de meeste gevallen ben je zelfs goedkoper uit. Het kan misschien iets langer duurt dan je gewend bent, maar wat voor ons telt is het resultaat en dat is een optimaal functionerende auto.

De Garage is gelegen aan de rand van Amersfoort dus zeer goed bereikbaar.

Veelgestelde vragen

Dit zijn grofweg de belangrijkste redenen waarom jouw auto moet worden uitgelijnd

  • als je auto naar links of naar rechts trekt
  • als je banden veel geluid maken door onregelmatig slijten (cuppen).
  • als je banden aan een kant (binnen- of buitkant) meer versleten zijn.
  • als je stuur niet recht staat in de neutrale positie.
  • als er onderdelen aan de ophanging vernieuwd zijn (zoals fuseekogels en draagarmen)

De meeste mensen laten hun auto eens per twee jaar uitlijnen óf als daar een aanleiding voor is, zoals wanneer je banden onregelmatig of abnormaal slijten of als je de auto naar links of naar rechts trekt.

Auto uitlijnen klost bij ons altijd € 72,95

Voor uitlijnen in Amersfoort ga je naar
De Garage Modemweg 3 Amersfoort