Onderwijs In Bedrijf

Leren in de praktijk bij een onderwijsbedrijf

Met hoogwaardige en praktijkgerichte beroepsopleidingen biedt MBO Amersfoort haar studenten een opstap naar een volwaardige rol in de maatschappij als vakman, werknemer en verantwoordelijke, zelfbewuste burger.

Lerend werken en werkend leren

In ons onderwijs hanteren wij als uitgangspunt ‘lerend werken en werkend leren’. MBO Amersfoort biedt een breed aanbod aan opleidingen, waarvan de hoogste niveaus toegang geven tot het HBO. Daarnaast beschikt MBO Amersfoort over een aantal onderwijsbedrijven, waar onderwijs een extra dimensie krijgt. In nauwe samenwerking met bedrijven en instanties in de regio bieden wij onze studenten de mogelijkheid om te leren en werken in de praktijk. Bij MBO Amersfoort vinden wij dat leren en handelen in actuele praktijksituaties onmisbaar zijn voor de aansluiting op de arbeidsmarkt.

Verschillende soorten onderwijsbedrijven

Via de links hieronder vind je de meer informatie over onze onderwijsbedrijven: de OIB Holding’s en de eigen onderwijsbedrijven als onderdeel van de school. Klik en ontdek de opties van de verschillende onderwijsbedrijven.

Zie je mogelijkheden voor een samenwerking of heb je een vraag? Neem dan contact op met Bert van Wede, directeur Onderwijs in Bedrijf via 033 422 5000

Samenwerking met Koppel’t

Koppel’t vormt de brug tussen het onderwijs en het bedrijfsleven. Zo doen de studenten ervaring op met opdrachten uit de praktijk.
Zij vinden dit uitdagend en voor ons en onze opdrachtgevers is het een succesformule.

De studenten worden begeleid door vakprofessionals die hun kennis en ervaring uit het bedrijfsleven delen met de studenten. Deze professionals geven feedback naar de studenten, gericht op professionalisering, deskundigheidsbevordering, kwaliteitsbewaking en ontwikkeling.

Bezoek de website van Koppel’t.