REMSERVICE IN AMERSFOORT

Remservice voor de veiligheid van jou en je passagiers

Remmen zijn misschien wel het belangrijkste onderdeel van de auto. Maar zoals alle onderdelen van een auto zijn ze onderhevig aan slijtage. Doorrijden met versleten remmen kan leiden tot onnodig dure reparaties en is bovendien gevaarlijk. Het vervangen van de remblokken en remschijven zorgt voor veiligheid. Controleer en onderhoud daarom regelmatig de remmen. Door regelmatig uw remschijven en remblokken te controleren, voorkomt u gevaarlijke situaties en dure reparaties door onnodige slijtage.

Geleidelijke slijtage

De remmen van je auto slijten niet plotseling: ze slijten elke dag geleidelijk. Verschillende onderdelen van de rem kunnen slijten, waaronder: remblokken, remschijven, remschoenen en wielremcilinders. Alle onderdelen van het remsysteem moeten goed werken om goed en veilig te kunnen remmen. Laat je remmen daarom regelmatig nakijken, zodat je zeker weet dat jij en je passagiers veilig zijn.

Daarom De Garage

Als je jouw auto voor APK, onderhoud of reparatie toevertrouwt aan de Garage, dan ben je verzekerd van een service die je verwachtingen zal overtreffen.
Daarbij helpt je mee aan een nieuwe generatie automonteurs; in onze garage werken, naast ervaren automonteurs, ook studenten van de opleiding autotechniek van MBO Amersfoort. Onder begeleiding van deze ervaren monteurs voeren zij reparaties uit en verrichten zij onderhoud aan auto’s.

Onze studenten zijn supergemotiveerd om het vak te leren en jouw auto in perfecte conditie te brengen.
Wij noemen ons niet voor niets de Automakers van de toekomst.

De Garage is een universeel autobedrijf waar je terecht kunt voor onderhoud en reparatie van alle automerken.
Ondanks dat het werk wordt uitgevoerd door meerdere mensen en onder supervisie van ervaren professionals, zul je niet meer betalen dan bij de merkdealer, sterker nog: in de meeste gevallen ben je zelfs goedkoper uit. Het kan misschien iets langer duurt dan je gewend bent, maar wat voor ons telt is het resultaat en dat is een optimaal functionerende auto.

De Garage is gelegen aan de rand van Amersfoort dus zeer goed bereikbaar.

Veelgestelde vragen

Als je een knarsend of schurend geluid hoort tijdens het remmen, dan zijn de remblokken versleten en moeten ze worden vervangen. Het geluid wat je hoort is staal-op-staal en dat betekent dat de remblokken versleten zijn.

Dat de remschijven versleten zijn, kun je onder andere merken door trillingen tijdens het remmen. Als je goed kijkt kun je het zelfs zien wanneer je de remschijven aan vervanging toe zijn; je ziet dan sporen van haarscheuren of dat ze kromgetrokken zijn.

Dat hangt natuurlijk allereerst af van het rijgedrag van de bestuurder. Het kilometrage waarbij ze vervangen moeten worden verschilt dus per auto. Over het algemeen gaat een set remblokken zo’n 60.000 km mee. Een set remschijven zou gemiddeld circa 100.000 km mee moeten kunnen, maar de afwijkingen op het gemiddelde kunnen groot zijn.

Voor Remservice in Amersfoort ga je naar
De Garage Modemweg 3 Amersfoort